Elektrische fiets accu revisie Gotem. Wij van Fiets-accu.nl reviseren uw elektrische fiets accu bekwaam en snel in Gotem. Ook voor uw Batavus E-bike in Gotem reviseren wij iedere soort E-bike accu’s tegen concurrerende tarieven..

Elektrische Fiets Accu Revisie Gotem: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De groei van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm gegroeid. Maar wat gebeurt er je accu na enkele jaren niet meer werkt zoals vroeger? Meestal is het niet nodig om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de uitkomst zijn!

Wat is accu revisie Gotem?

Accu revisie Gotem is een methode waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door verse, waardoor de levenduur van de accu wordt toegenomen. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van dat je een nieuwe koopt, beperk je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden vele accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen van binnen vernieuwd kunnen worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een volledig nieuwe e-bike accu kan duur uitvallen. Revisie is doorgaans een stuk goedkoper dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit betekent dat je accu na revisie zelfs een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike liefhebbers hebben een voorkeur voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Gotem te werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu onderzocht om de precieze staat te bepalen. Zo kan worden vastgesteld of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt voorzichtig geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden weggehaald en vervangen door nieuwe kwalitatieve cellen.
  4. Montage en controle: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig dichtgemaakt en uitgebreid gecontroleerd om er te garanderen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven