Elektrische fiets accu revisie Grazen. Wij reviseren de E-bike accu deskundig en rap in Grazen. Een nieuwe accu bestellen voor bv uw Batavus elektrische fiets in Grazen? Voor bijna iedere E-bike hebben wij wel een revisie accu op voorraad.

Revisie van E-bike Accu’s Grazen: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De populariteit van e-bikes is de recentelijk enorm gegroeid. Maar wat gebeurt er je accu uiteindelijk niet meer functioneert zoals vroeger? Doorgaans is het niet nodig om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de uitkomst zijn!

Wat is accu revisie Grazen?

Accu revisie Grazen is een methode waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden vervangen door nieuwe, waardoor de levenstijd van de accu wordt toegenomen. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen in plaats van dat je een nieuwe aanschaft, verminder je de volume afval. Elk jaar worden tal van accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen binnenin vernieuwd kunnen worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een volledig nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Revisie is meestal een stuk voordeliger dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit betekent dat je accu na revisie zelfs een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een affiniteit voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Grazen te werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu getest om de exacte staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt voorzichtig geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Celvernieuwing: De versleten cellen worden weggehaald en vervangen door nieuwe hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en intensief gecontroleerd om er te waarborgen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven