Elektrische fiets accu revisie Halen. Wij reviseren uw E-bike accu competent en snel in Halen. Ook voor uw Batavus E-bike in Halen reviseren wij iedere soort E-bike accu’s tegen concurrerende tarieven..

Elektrische Fiets Accu Revisie Halen: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De opkomst van elektrische fietsen is de recentelijk enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu na verloop van tijd niet meer presteert zoals vroeger? Vaak is het niet vereist om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de oplossing zijn!

De definitie van accu revisie Halen?

Accu revisie Halen is een methode waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden hersteld door verse, waardoor de levenstijd van de accu wordt toegenomen. Het voordeel hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook bijdraagt aan het reduceren van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van dat je een nieuwe aanschaft, verminder je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen binnenin vervangen hoeven te worden.
  2. Kostenbesparing: Een volledig nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Het reviseren van je accu is vaak een stuk voordeliger dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit houdt in dat je accu na revisie potentieel een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike liefhebbers hebben een neiging voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Halen ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de exacte staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt zorgvuldig geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden verwijderd en vervangen door nieuwe kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer voorzichtig dichtgemaakt en intensief getest om er zeker van te zijn dat deze correct werkt.
Scroll naar boven