Elektrische fiets accu revisie Ham. Wij reviseren uw E-bike accu competent en snel in Ham. Een gereviseerde accu aanschaffen voor bv uw Stella E-bike in Ham? Voor bijna elke elektrische fiets heeft Fiets-accu.nl wel een revisie accu op voorraad.

Revisie van E-bike Accu’s Ham: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De populariteit van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm gegroeid. Maar wat als je accu na verloop van tijd niet meer werkt zoals vroeger? Doorgaans is het niet nodig om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Ham?

Accu revisie Ham is een methode waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden vervangen door nieuwe, waardoor de levenduur van de accu wordt uitgebreid. Het voordeel hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe aanschaft, verminder je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden tal van accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen intern vernieuwd kunnen worden.
  2. Besparen op kosten: Een volledig nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Revisie is vaak een stuk goedkoper dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit impliceert dat je accu na revisie zelfs een groter bereik kan hebben dan voorheen.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een neiging voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Ham ?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu onderzocht om de specifieke staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt delicaat geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Celvernieuwing: De versleten cellen worden weggehaald en vernieuwd door moderne hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig gesloten en intensief gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze correct werkt.
Scroll naar boven