Elektrische fiets accu revisie Hank. Wij van Fiets-accu.nl reviseren de E-bike accu bekwaam en vlug in Hank. Ook voor uw Gazelle E-bike in Hank reviseren wij iedere maat elektrische fiets accu’s tegen scherpe tarieven..

Elektrische Fiets Accu Revisie Hank: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De groei van elektrische fietsen is de recentelijk enorm toegenomen. Maar wat als je accu uiteindelijk niet meer presteert zoals vroeger? Doorgaans is het niet nodig om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de antwoord zijn!

Wat is accu revisie Hank?

Accu revisie Hank is de techniek waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden vervangen door verse, waardoor de levenstijd van de accu wordt verlengd. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van een nieuwe koopt, verminder je de volume afval. Elk jaar worden tal van accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen intern vernieuwd kunnen worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een compleet nieuwe e-bike accu kan duur uitvallen. Revisie is doorgaans een stuk voordeliger dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit houdt in dat je accu na revisie mogelijk een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike eigenaren hebben een neiging voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Hank ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de precieze staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt zorgvuldig geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden verwijderd en vervangen door nieuwe hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer voorzichtig gesloten en intensief gecontroleerd om er te garanderen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven