Elektrische fiets accu revisie Hapert. Wij reviseren uw E-bike accu vakbekwaam en snel in Hapert. Een nieuwe accu aankopen voor bv uw Gazelle elektrische fiets in Hapert? Voor bijna elke E-bike heeft Fiets-accu.nl wel een revisie accu op voorraad.

Elektrische Fiets Accu Revisie Hapert: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De groei van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu na enkele jaren niet meer werkt zoals vroeger? Meestal is het niet vereist om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de antwoord zijn!

Wat is accu revisie Hapert?

Accu revisie Hapert is de techniek waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden hersteld door verse, waardoor de levenstijd van de accu wordt verlengd. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook bijdraagt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten herstellen rather than een nieuwe koopt, reduceer je de volume afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen binnenin vernieuwd kunnen worden.
  2. Besparen op kosten: Een volledig nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Accu revisie is doorgaans een stuk goedkoper dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit betekent dat je accu na revisie mogelijk een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike liefhebbers hebben een affiniteit voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Hapert te werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu getest om de precieze staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt zorgvuldig geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden weggehaald en vernieuwd door verse kwalitatieve cellen.
  4. Montage en controle: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en intensief gecontroleerd om er te waarborgen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven