Elektrische fiets accu revisie Hasselt. Wij van Fiets-accu.nl reviseren uw E-bike accu bekwaam en snel in Hasselt. Een gereviseerde accu kopen voor bv uw Stella E-bike in Hasselt? Voor bijna elke elektrische fiets heeft Fiets-accu.nl wel een revisie accu op voorraad.

Elektrische Fiets Accu Revisie Hasselt: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De opkomst van elektrische fietsen is de recentelijk enorm gegroeid. Maar wat als je accu uiteindelijk niet meer werkt zoals vroeger? Meestal is het niet vereist om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Hasselt?

Accu revisie Hasselt is een methode waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door nieuwe, waardoor de levenduur van de accu wordt toegenomen. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe koopt, verminder je de volume afval. Elk jaar worden tal van accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen binnenin vervangen hoeven te worden.
  2. Besparen op kosten: Een compleet nieuwe e-bike accu kan duur uitvallen. Accu revisie is vaak een stuk voordeliger dan de aanschaf van een geheel nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit betekent dat je accu na revisie mogelijk een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike eigenaren hebben een voorkeur voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Hasselt in zijn werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu onderzocht om de specifieke staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt voorzichtig geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden weggehaald en vernieuwd door nieuwe kwalitatieve cellen.
  4. Montage en controle: Na de revisie wordt de accu weer voorzichtig dichtgemaakt en intensief getest om er zeker van te zijn dat deze correct werkt.
Scroll naar boven