Elektrische fiets accu revisie Hechtel. Wij van Fiets-accu.nl reviseren de elektrische fiets accu vakkundig en vlot in Hechtel. Onze service is van toepassing in heel het land, vanzelfsprekend ook voor bijvoorbeeld uw Stella elektrische fiets in Hechtel..

Revisie van E-bike Accu’s Hechtel: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De groei van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm toegenomen. Maar wat als je accu na enkele jaren niet meer functioneert zoals vroeger? Meestal is het niet nodig om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de antwoord zijn!

Wat is accu revisie Hechtel?

Accu revisie Hechtel is een methode waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden vervangen door nieuwe, waardoor de levenduur van de accu wordt toegenomen. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook bijdraagt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van een nieuwe aanschaft, beperk je de volume afval. Elk jaar worden tal van accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen van binnen vernieuwd kunnen worden.
  2. Besparen op kosten: Een compleet nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Accu revisie is doorgaans een stuk goedkoper dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit betekent dat je accu na revisie zelfs een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een neiging voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Hechtel in zijn werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu getest om de specifieke staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt delicaat geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden verwijderd en vernieuwd door moderne hoogwaardige cellen.
  4. Montage en controle: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en intensief getest om er te garanderen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven