Elektrische fiets accu revisie Heerlen. Wij van Fiets-accu.nl reviseren de E-bike accu vakkundig en vlug in Heerlen. Onze service is van toepassing in Nederland en Vlaanderen, natuurlijk ook voor bijvoorbeeld uw Batavus elektrische fiets in Heerlen..

Accu Revisie voor Elektrische Fietsen Heerlen: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De opkomst van e-bikes is de recentelijk enorm toegenomen. Maar wat als je accu na verloop van tijd niet meer presteert zoals vroeger? Meestal is het niet vereist om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de antwoord zijn!

Wat is accu revisie Heerlen?

Accu revisie Heerlen is een methode waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden hersteld door moderne, waardoor de levensduur van de accu wordt toegenomen. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan het reduceren van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe koopt, beperk je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden vele accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen binnenin vernieuwd kunnen worden.
  2. Besparen op kosten: Een brand nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Accu revisie is doorgaans een stuk voordeliger dan de aanschaf van een geheel nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit impliceert dat je accu na revisie mogelijk een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike liefhebbers hebben een neiging voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Heerlen in zijn werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu onderzocht om de specifieke staat te bepalen. Zo kan worden vastgesteld of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt voorzichtig geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden verwijderd en vervangen door moderne kwalitatieve cellen.
  4. Montage en controle: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en uitgebreid gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven