Elektrische fiets accu revisie Heks. Wij van Fiets-accu.nl reviseren de E-bike accu bekwaam en rap in Heks. Ook voor uw Gazelle elektrische fiets in Heks reviseren wij elk model E-bike accu tegen concurrerende tarieven..

Elektrische Fiets Accu Revisie Heks: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De opkomst van e-bikes is de laatste tijd enorm gegroeid. Maar wat als je accu uiteindelijk niet meer functioneert zoals vroeger? Meestal is het niet vereist om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Heks?

Accu revisie Heks is de techniek waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden hersteld door moderne, waardoor de levenduur van de accu wordt uitgebreid. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook bijdraagt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van een nieuwe aanschaft, verminder je de volume afval. Elk jaar worden tal van accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen binnenin vervangen hoeven te worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een brand nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Revisie is vaak een stuk goedkoper dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit betekent dat je accu na revisie zelfs een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike liefhebbers hebben een voorkeur voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Heks in zijn werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu getest om de exacte staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt delicaat geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden verwijderd en vernieuwd door moderne kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en uitgebreid getest om er te waarborgen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven