Elektrische fiets accu revisie Hengelo. Wij reviseren jouw E-bike accu bekwaam en vlug in Hengelo. Ook voor uw Batavus elektrische fiets in Hengelo reviseren wij elke soort E-bike accu’s tegen nette prijzen..

Accu Revisie voor Elektrische Fietsen Hengelo: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De populariteit van elektrische fietsen is de recentelijk enorm gegroeid. Maar wat gebeurt er je accu na verloop van tijd niet meer presteert zoals vroeger? Doorgaans is het niet nodig om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de uitkomst zijn!

De definitie van accu revisie Hengelo?

Accu revisie Hengelo is het proces waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden hersteld door moderne, waardoor de levenstijd van de accu wordt toegenomen. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook meewerkt aan het reduceren van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe aanschaft, beperk je de volume afval. Elk jaar worden tal van accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen intern vernieuwd kunnen worden.
  2. Besparen op kosten: Een compleet nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Accu revisie is doorgaans een stuk goedkoper dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit impliceert dat je accu na revisie mogelijk een groter bereik kan hebben dan voorheen.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike liefhebbers hebben een affiniteit voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Hengelo te werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu getest om de specifieke staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt zorgvuldig geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden verwijderd en vernieuwd door verse hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig dichtgemaakt en uitgebreid getest om er zeker van te zijn dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven