Elektrische fiets accu revisie Herten. Wij reviseren jouw E-bike accu deskundig en rap in Herten. Een gereviseerde accu aankopen voor bv uw Stella elektrische fiets in Herten? Voor bijna elke E-bike hebben wij wel een revisie accu op voorraad.

Revisie van E-bike Accu’s Herten: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De populariteit van elektrische fietsen is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Maar wat gebeurt er je accu na verloop van tijd niet meer functioneert zoals vroeger? Doorgaans is het niet nodig om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de uitkomst zijn!

Wat is accu revisie Herten?

Accu revisie Herten is het proces waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden vervangen door moderne, waardoor de levenduur van de accu wordt uitgebreid. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe koopt, reduceer je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden tal van accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen intern vernieuwd kunnen worden.
  2. Kostenbesparing: Een volledig nieuwe e-bike accu kan duur uitvallen. Revisie is meestal een stuk voordeliger dan de aanschaf van een geheel nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit houdt in dat je accu na revisie zelfs een groter bereik kan hebben dan voorheen.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een neiging voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Herten ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu onderzocht om de specifieke staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt delicaat geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Celvernieuwing: De oude cellen worden verwijderd en vernieuwd door moderne hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en intensief getest om er te garanderen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven