Elektrische fiets accu revisie Herwijnen. Wij reviseren de E-bike accu deskundig en rap in Herwijnen. Ook voor uw Stella E-bike in Herwijnen reviseren wij elke soort elektrische fiets accu’s tegen concurrerende prijzen..

Revisie van E-bike Accu’s Herwijnen: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De opkomst van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm toegenomen. Maar wat als je accu na enkele jaren niet meer functioneert zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de antwoord zijn!

Wat is accu revisie Herwijnen?

Accu revisie Herwijnen is een methode waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden vervangen door nieuwe, waardoor de levensduur van de accu wordt toegenomen. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen in plaats van een nieuwe aanschaft, verminder je de volume afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen binnenin vervangen hoeven te worden.
  2. Besparen op kosten: Een brand nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Het reviseren van je accu is meestal een stuk voordeliger dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit houdt in dat je accu na revisie zelfs een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike eigenaren hebben een neiging voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Herwijnen te werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de specifieke staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt delicaat geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden weggehaald en vernieuwd door nieuwe kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig dichtgemaakt en uitgebreid gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven