Elektrische fiets accu revisie Holsbeek. Wij van Fiets-accu.nl reviseren uw elektrische fiets accu competent en vlot in Holsbeek. Ook voor uw Batavus E-bike in Holsbeek reviseren wij elk model elektrische fiets accu’s tegen concurrerende prijzen..

Revisie van E-bike Accu’s Holsbeek: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De groei van elektrische fietsen is de recentelijk enorm gegroeid. Maar wat als je accu na enkele jaren niet meer werkt zoals vroeger? Meestal is het niet vereist om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de antwoord zijn!

Wat is accu revisie Holsbeek?

Accu revisie Holsbeek is het proces waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door moderne, waardoor de levenduur van de accu wordt uitgebreid. Het voordeel hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van een nieuwe aanschaft, reduceer je de volume afval. Elk jaar worden tal van accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen intern vernieuwd kunnen worden.
  2. Kostenbesparing: Een brand nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Het reviseren van je accu is doorgaans een stuk goedkoper dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit betekent dat je accu na revisie mogelijk een groter bereik kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike eigenaren hebben een neiging voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Holsbeek ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de exacte staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt voorzichtig geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Celvernieuwing: De versleten cellen worden verwijderd en vernieuwd door nieuwe hoogwaardige cellen.
  4. Montage en controle: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en uitgebreid getest om er zeker van te zijn dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven