Elektrische fiets accu revisie Holten. Wij van Fiets-accu.nl reviseren uw E-bike accu competent en vlug in Holten. Onze service is van toepassing in heel Nederland, natuurlijk ook voor bijvoorbeeld uw Batavus elektrische fiets in Holten..

Revisie van E-bike Accu’s Holten: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De opkomst van elektrische fietsen is de recentelijk enorm gegroeid. Maar wat als je accu uiteindelijk niet meer functioneert zoals vroeger? Meestal is het niet nodig om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de uitkomst zijn!

De definitie van accu revisie Holten?

Accu revisie Holten is de techniek waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden hersteld door nieuwe, waardoor de levensduur van de accu wordt uitgebreid. Het voordeel hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe koopt, beperk je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen intern vernieuwd kunnen worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een brand nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Accu revisie is doorgaans een stuk goedkoper dan de aanschaf van een geheel nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit impliceert dat je accu na revisie mogelijk een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een affiniteit voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Holten te werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu onderzocht om de precieze staat te bepalen. Zo kan worden vastgesteld of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt zorgvuldig geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Celvernieuwing: De oude cellen worden weggehaald en vervangen door moderne hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en intensief gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze correct werkt.
Scroll naar boven