Elektrische fiets accu revisie IJburg. Wij reviseren uw elektrische fiets accu vakkundig en vlot in IJburg. Een nieuwe accu kopen voor bv uw Gazelle elektrische fiets in IJburg? Voor bijna iedere E-bike heeft Fiets-accu.nl wel een revisie accu op voorraad.

Elektrische Fiets Accu Revisie IJburg: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De groei van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm toegenomen. Maar wat als je accu na verloop van tijd niet meer presteert zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie IJburg?

Accu revisie IJburg is de techniek waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door moderne, waardoor de levenstijd van de accu wordt uitgebreid. Het voordeel hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen rather than een nieuwe koopt, beperk je de volume afval. Elk jaar worden tal van accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Kostenbesparing: Een brand nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Revisie is meestal een stuk goedkoper dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit houdt in dat je accu na revisie zelfs een groter bereik kan hebben dan het origineel.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike liefhebbers hebben een affiniteit voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie IJburg in zijn werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu getest om de precieze staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt voorzichtig geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden weggehaald en vernieuwd door verse kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en intensief gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven