Elektrische fiets accu revisie Itegem. Wij reviseren jouw elektrische fiets accu competent en snel in Itegem. Ook voor uw Stella E-bike in Itegem reviseren wij iedere soort elektrische fiets accu tegen scherpe tarieven..

Elektrische Fiets Accu Revisie Itegem: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De populariteit van elektrische fietsen is de recentelijk enorm toegenomen. Maar wat als je accu na enkele jaren niet meer werkt zoals vroeger? Meestal is het niet nodig om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de uitkomst zijn!

Wat is accu revisie Itegem?

Accu revisie Itegem is het proces waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden hersteld door nieuwe, waardoor de levenstijd van de accu wordt toegenomen. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen in plaats van dat je een nieuwe aanschaft, reduceer je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden vele accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een brand nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Accu revisie is vaak een stuk goedkoper dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit impliceert dat je accu na revisie mogelijk een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike eigenaren hebben een affiniteit voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Itegem in zijn werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu onderzocht om de specifieke staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt voorzichtig geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Celvernieuwing: De versleten cellen worden verwijderd en vervangen door verse hoogwaardige cellen.
  4. Montage en controle: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en uitgebreid getest om er zeker van te zijn dat deze correct werkt.
Scroll naar boven