Elektrische fiets accu revisie Kerkom. Wij van Fiets-accu.nl reviseren uw E-bike accu vakkundig en rap in Kerkom. Ook voor uw Batavus E-bike in Kerkom reviseren wij iedere maat E-bike accu’s tegen nette tarieven..

Elektrische Fiets Accu Revisie Kerkom: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De groei van elektrische fietsen is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Maar wat gebeurt er je accu na enkele jaren niet meer presteert zoals vroeger? Meestal is het niet vereist om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de antwoord zijn!

Wat is accu revisie Kerkom?

Accu revisie Kerkom is een methode waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door verse, waardoor de levensduur van de accu wordt toegenomen. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe aanschaft, beperk je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden tal van accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen intern vervangen hoeven te worden.
  2. Besparen op kosten: Een compleet nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Het reviseren van je accu is doorgaans een stuk goedkoper dan de aanschaf van een geheel nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit impliceert dat je accu na revisie potentieel een groter bereik kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een affiniteit voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Kerkom in zijn werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu onderzocht om de exacte staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt voorzichtig geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden weggehaald en vervangen door nieuwe kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en intensief gecontroleerd om er te garanderen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven