Elektrische fiets accu revisie Kerkrade. Wij reviseren de elektrische fiets accu bekwaam en rap in Kerkrade. Onze service is van toepassing in Nederland en Vlaanderen, natuurlijk ook voor bijvoorbeeld uw Batavus elektrische fiets in Kerkrade..

Revisie van E-bike Accu’s Kerkrade: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De populariteit van e-bikes is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Maar wat als je accu na verloop van tijd niet meer functioneert zoals vroeger? Vaak is het niet vereist om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Kerkrade?

Accu revisie Kerkrade is een methode waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door nieuwe, waardoor de levenstijd van de accu wordt uitgebreid. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook meewerkt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen in plaats van dat je een nieuwe aanschaft, reduceer je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden tal van accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een brand nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Revisie is meestal een stuk goedkoper dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit impliceert dat je accu na revisie mogelijk een groter bereik kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike eigenaren hebben een neiging voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Kerkrade ?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu getest om de exacte staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt zorgvuldig geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden weggehaald en vernieuwd door moderne kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en uitgebreid getest om er zeker van te zijn dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven