Elektrische fiets accu revisie Kessel. Wij reviseren uw E-bike accu bekwaam en vlot in Kessel. Ook voor uw Batavus E-bike in Kessel reviseren wij elk model E-bike accu tegen scherpe tarieven..

Revisie van E-bike Accu’s Kessel: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De populariteit van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm gegroeid. Maar wat als je accu na verloop van tijd niet meer werkt zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de oplossing zijn!

De definitie van accu revisie Kessel?

Accu revisie Kessel is een methode waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden vervangen door nieuwe, waardoor de levenduur van de accu wordt verlengd. Het voordeel hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van dat je een nieuwe koopt, verminder je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden tal van accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Kostenbesparing: Een volledig nieuwe e-bike accu kan duur uitvallen. Accu revisie is vaak een stuk goedkoper dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit impliceert dat je accu na revisie mogelijk een groter bereik kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een voorkeur voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Kessel in zijn werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu getest om de precieze staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt voorzichtig geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden verwijderd en vervangen door nieuwe kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en uitgebreid gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven