Elektrische fiets accu revisie Kesteren. Wij van Fiets-accu.nl reviseren de E-bike accu deskundig en vlot in Kesteren. Ook voor uw Batavus E-bike in Kesteren reviseren wij iedere soort elektrische fiets accu’s tegen scherpe tarieven..

Revisie van E-bike Accu’s Kesteren: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De groei van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu na verloop van tijd niet meer functioneert zoals vroeger? Meestal is het niet vereist om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de oplossing zijn!

De definitie van accu revisie Kesteren?

Accu revisie Kesteren is het proces waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door verse, waardoor de levenstijd van de accu wordt uitgebreid. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook meewerkt aan het reduceren van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen rather than een nieuwe aanschaft, verminder je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden tal van accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen intern vernieuwd kunnen worden.
  2. Kostenbesparing: Een compleet nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Revisie is vaak een stuk voordeliger dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit houdt in dat je accu na revisie potentieel een groter bereik kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike liefhebbers hebben een voorkeur voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Kesteren te werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu onderzocht om de exacte staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt voorzichtig geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden weggehaald en vernieuwd door moderne kwalitatieve cellen.
  4. Montage en controle: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en uitgebreid getest om er te waarborgen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven