Elektrische fiets accu revisie Ketsingen. Wij van Fiets-accu.nl reviseren de E-bike accu vakkundig en rap in Ketsingen. Ook voor uw Batavus elektrische fiets in Ketsingen reviseren wij iedere soort E-bike accu’s tegen concurrerende prijzen..

Revisie van E-bike Accu’s Ketsingen: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De populariteit van e-bikes is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu na enkele jaren niet meer werkt zoals vroeger? Vaak is het niet vereist om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Ketsingen?

Accu revisie Ketsingen is het proces waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden vervangen door verse, waardoor de levenduur van de accu wordt uitgebreid. Het voordeel hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe aanschaft, reduceer je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden tal van accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Besparen op kosten: Een brand nieuwe e-bike accu kan duur uitvallen. Revisie is doorgaans een stuk voordeliger dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit houdt in dat je accu na revisie mogelijk een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike eigenaren hebben een neiging voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Ketsingen te werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de precieze staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt delicaat geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden weggehaald en vernieuwd door nieuwe kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig gesloten en intensief getest om er te garanderen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven