Elektrische fiets accu revisie Kobbegem. Wij reviseren jouw E-bike accu vakkundig en snel in Kobbegem. Ook voor uw Stella elektrische fiets in Kobbegem reviseren wij elk model E-bike accu’s tegen scherpe prijzen..

Accu Revisie voor Elektrische Fietsen Kobbegem: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De groei van elektrische fietsen is de recentelijk enorm toegenomen. Maar wat als je accu na enkele jaren niet meer functioneert zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Kobbegem?

Accu revisie Kobbegem is een methode waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden vervangen door verse, waardoor de levenstijd van de accu wordt verlengd. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook meewerkt aan het reduceren van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen in plaats van dat je een nieuwe koopt, reduceer je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden tal van accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen binnenin vervangen hoeven te worden.
  2. Kostenbesparing: Een compleet nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Revisie is doorgaans een stuk goedkoper dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit houdt in dat je accu na revisie potentieel een groter bereik kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike eigenaren hebben een voorkeur voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Kobbegem te werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu onderzocht om de specifieke staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt delicaat geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden weggehaald en vernieuwd door nieuwe kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en intensief gecontroleerd om er te waarborgen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven