Elektrische fiets accu revisie Kollum. Wij reviseren uw elektrische fiets accu deskundig en rap in Kollum. Onze service is van toepassing in heel het land, dus ook voor bijvoorbeeld uw Gazelle E-bike in Kollum..

Elektrische Fiets Accu Revisie Kollum: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De opkomst van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm gegroeid. Maar wat gebeurt er je accu uiteindelijk niet meer werkt zoals vroeger? Meestal is het niet nodig om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de uitkomst zijn!

Wat is accu revisie Kollum?

Accu revisie Kollum is een methode waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden hersteld door nieuwe, waardoor de levenstijd van de accu wordt toegenomen. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook meewerkt aan het reduceren van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van dat je een nieuwe koopt, beperk je de volume afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen van binnen vernieuwd kunnen worden.
  2. Kostenbesparing: Een compleet nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Het reviseren van je accu is meestal een stuk goedkoper dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit betekent dat je accu na revisie zelfs een groter bereik kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een neiging voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Kollum te werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu onderzocht om de exacte staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt delicaat geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Celvernieuwing: De versleten cellen worden verwijderd en vernieuwd door verse hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig dichtgemaakt en uitgebreid gecontroleerd om er te garanderen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven