Elektrische fiets accu revisie Koningshooikt. Wij van Fiets-accu.nl reviseren de elektrische fiets accu vakbekwaam en rap in Koningshooikt. Een nieuwe accu aankopen voor bv uw Gazelle E-bike in Koningshooikt? Voor bijna iedere elektrische fiets hebben wij wel een revisie accu op voorraad.

Elektrische Fiets Accu Revisie Koningshooikt: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De opkomst van elektrische fietsen is de recentelijk enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu na enkele jaren niet meer werkt zoals vroeger? Meestal is het niet nodig om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de uitkomst zijn!

Wat is accu revisie Koningshooikt?

Accu revisie Koningshooikt is een methode waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden vervangen door nieuwe, waardoor de levenstijd van de accu wordt toegenomen. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook bijdraagt aan het reduceren van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe aanschaft, reduceer je de volume afval. Elk jaar worden tal van accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen binnenin vervangen hoeven te worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een compleet nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Revisie is vaak een stuk voordeliger dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit impliceert dat je accu na revisie potentieel een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een voorkeur voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Koningshooikt ?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu getest om de precieze staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt delicaat geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Celvernieuwing: De versleten cellen worden verwijderd en vernieuwd door verse hoogwaardige cellen.
  4. Montage en controle: Na de revisie wordt de accu weer voorzichtig dichtgemaakt en intensief gecontroleerd om er te garanderen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven