Elektrische fiets accu revisie Kortenaken. Wij van Fiets-accu.nl reviseren jouw elektrische fiets accu bekwaam en vlot in Kortenaken. Een gereviseerde accu bestellen voor bv uw Batavus elektrische fiets in Kortenaken? Voor bijna iedere elektrische fiets heeft Fiets-accu.nl wel een revisie accu op voorraad.

Elektrische Fiets Accu Revisie Kortenaken: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De groei van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu uiteindelijk niet meer functioneert zoals vroeger? Vaak is het niet vereist om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de antwoord zijn!

Wat is accu revisie Kortenaken?

Accu revisie Kortenaken is de techniek waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden vervangen door verse, waardoor de levensduur van de accu wordt uitgebreid. Het voordeel hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe aanschaft, beperk je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden vele accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen intern vernieuwd kunnen worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een volledig nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Het reviseren van je accu is doorgaans een stuk voordeliger dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit betekent dat je accu na revisie zelfs een groter bereik kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike eigenaren hebben een neiging voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Kortenaken ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu onderzocht om de exacte staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt delicaat geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden verwijderd en vernieuwd door nieuwe hoogwaardige cellen.
  4. Montage en controle: Na de revisie wordt de accu weer voorzichtig dichtgemaakt en uitgebreid getest om er zeker van te zijn dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven