Elektrische fiets accu revisie Kotem. Wij reviseren uw E-bike accu vakkundig en vlot in Kotem. Een revisie accu aanschaffen voor bv uw Gazelle elektrische fiets in Kotem? Voor bijna elke E-bike hebben wij wel een revisie accu op voorraad.

Accu Revisie voor Elektrische Fietsen Kotem: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De groei van e-bikes is de recentelijk enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu na verloop van tijd niet meer functioneert zoals vroeger? Vaak is het niet vereist om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de uitkomst zijn!

Wat is accu revisie Kotem?

Accu revisie Kotem is de techniek waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden hersteld door moderne, waardoor de levenstijd van de accu wordt toegenomen. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van dat je een nieuwe koopt, verminder je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden tal van accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen intern vernieuwd kunnen worden.
  2. Besparen op kosten: Een volledig nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Het reviseren van je accu is doorgaans een stuk goedkoper dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit houdt in dat je accu na revisie potentieel een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een voorkeur voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Kotem ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de exacte staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt zorgvuldig geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Celvernieuwing: De versleten cellen worden verwijderd en vernieuwd door nieuwe kwalitatieve cellen.
  4. Montage en controle: Na de revisie wordt de accu weer voorzichtig gesloten en uitgebreid gecontroleerd om er te garanderen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven