Elektrische fiets accu revisie Kuringen. Wij reviseren uw E-bike accu deskundig en rap in Kuringen. Ook voor uw Stella elektrische fiets in Kuringen reviseren wij elk model elektrische fiets accu tegen concurrerende tarieven..

Accu Revisie voor Elektrische Fietsen Kuringen: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De populariteit van elektrische fietsen is de recentelijk enorm gegroeid. Maar wat als je accu na verloop van tijd niet meer presteert zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de antwoord zijn!

Wat is accu revisie Kuringen?

Accu revisie Kuringen is de techniek waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden hersteld door nieuwe, waardoor de levenduur van de accu wordt toegenomen. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen rather than een nieuwe koopt, beperk je de volume afval. Elk jaar worden tal van accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen van binnen vernieuwd kunnen worden.
  2. Kostenbesparing: Een brand nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Revisie is doorgaans een stuk goedkoper dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit betekent dat je accu na revisie zelfs een groter bereik kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een neiging voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Kuringen ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu onderzocht om de exacte staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt delicaat geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Celvernieuwing: De versleten cellen worden verwijderd en vernieuwd door moderne hoogwaardige cellen.
  4. Montage en controle: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en uitgebreid getest om er te waarborgen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven