Elektrische fiets accu revisie Landsmeer. Wij van Fiets-accu.nl reviseren jouw elektrische fiets accu vakkundig en vlug in Landsmeer. Ook voor uw Batavus elektrische fiets in Landsmeer reviseren wij iedere soort elektrische fiets accu tegen nette tarieven..

Revisie van E-bike Accu’s Landsmeer: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De opkomst van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu na verloop van tijd niet meer werkt zoals vroeger? Vaak is het niet vereist om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de antwoord zijn!

Wat is accu revisie Landsmeer?

Accu revisie Landsmeer is een methode waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door verse, waardoor de levenduur van de accu wordt uitgebreid. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten herstellen rather than een nieuwe aanschaft, beperk je de volume afval. Elk jaar worden vele accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Kostenbesparing: Een compleet nieuwe e-bike accu kan duur uitvallen. Revisie is vaak een stuk voordeliger dan de aanschaf van een geheel nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit impliceert dat je accu na revisie mogelijk een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike liefhebbers hebben een voorkeur voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Landsmeer ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de specifieke staat te bepalen. Zo kan worden vastgesteld of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt zorgvuldig geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden weggehaald en vernieuwd door moderne kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en uitgebreid gecontroleerd om er te garanderen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven