Elektrische fiets accu revisie Leefdaal. Wij reviseren jouw elektrische fiets accu bekwaam en vlot in Leefdaal. Ook voor uw Batavus E-bike in Leefdaal reviseren wij elke maat elektrische fiets accu tegen concurrerende prijzen..

Elektrische Fiets Accu Revisie Leefdaal: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De opkomst van e-bikes is de laatste tijd enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu uiteindelijk niet meer werkt zoals vroeger? Meestal is het niet vereist om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Leefdaal?

Accu revisie Leefdaal is een methode waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door moderne, waardoor de levensduur van de accu wordt verlengd. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook meewerkt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen rather than een nieuwe koopt, verminder je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden vele accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen binnenin vervangen hoeven te worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een compleet nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Accu revisie is meestal een stuk voordeliger dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit impliceert dat je accu na revisie mogelijk een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een voorkeur voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Leefdaal te werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu getest om de exacte staat te bepalen. Zo kan worden vastgesteld of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt voorzichtig geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden weggehaald en vernieuwd door verse hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en uitgebreid gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze correct werkt.
Scroll naar boven