Elektrische fiets accu revisie Leerdam. Wij van Fiets-accu.nl reviseren jouw E-bike accu bekwaam en snel in Leerdam. Ook voor uw Stella E-bike in Leerdam reviseren wij elke maat E-bike accu’s tegen nette prijzen..

Elektrische Fiets Accu Revisie Leerdam: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De groei van elektrische fietsen is de recentelijk enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu na verloop van tijd niet meer presteert zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de oplossing zijn!

De definitie van accu revisie Leerdam?

Accu revisie Leerdam is de techniek waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden hersteld door verse, waardoor de levensduur van de accu wordt toegenomen. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook bijdraagt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe koopt, reduceer je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Besparen op kosten: Een compleet nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Accu revisie is doorgaans een stuk goedkoper dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit houdt in dat je accu na revisie mogelijk een groter bereik kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike eigenaren hebben een affiniteit voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Leerdam ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de precieze staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt voorzichtig geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Celvernieuwing: De oude cellen worden weggehaald en vernieuwd door verse kwalitatieve cellen.
  4. Montage en controle: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig gesloten en intensief getest om er te waarborgen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven