Elektrische fiets accu revisie Leiden. Wij reviseren jouw elektrische fiets accu deskundig en vlot in Leiden. Onze service is van toepassing in heel Nederland, uiteraard ook voor bijvoorbeeld uw Gazelle elektrische fiets in Leiden..

Accu Revisie voor Elektrische Fietsen Leiden: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De opkomst van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu na enkele jaren niet meer presteert zoals vroeger? Meestal is het niet nodig om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de oplossing zijn!

De definitie van accu revisie Leiden?

Accu revisie Leiden is de techniek waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden vervangen door verse, waardoor de levenduur van de accu wordt verlengd. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook meewerkt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van dat je een nieuwe aanschaft, reduceer je de volume afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen binnenin vernieuwd kunnen worden.
  2. Kostenbesparing: Een compleet nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Revisie is vaak een stuk goedkoper dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit betekent dat je accu na revisie mogelijk een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike eigenaren hebben een affiniteit voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Leiden ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu onderzocht om de precieze staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt delicaat geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden verwijderd en vernieuwd door nieuwe kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en uitgebreid getest om er te waarborgen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven