Elektrische fiets accu revisie Lennik. Wij van Fiets-accu.nl reviseren jouw elektrische fiets accu deskundig en vlot in Lennik. Ook voor uw Gazelle elektrische fiets in Lennik reviseren wij elk model E-bike accu’s tegen nette prijzen..

Revisie van E-bike Accu’s Lennik: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De groei van elektrische fietsen is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Maar wat als je accu uiteindelijk niet meer werkt zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Lennik?

Accu revisie Lennik is een methode waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden hersteld door nieuwe, waardoor de levenstijd van de accu wordt uitgebreid. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van een nieuwe aanschaft, verminder je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden tal van accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen binnenin vervangen hoeven te worden.
  2. Besparen op kosten: Een volledig nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Accu revisie is meestal een stuk voordeliger dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit houdt in dat je accu na revisie zelfs een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike liefhebbers hebben een voorkeur voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Lennik in zijn werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu onderzocht om de precieze staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt zorgvuldig geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden verwijderd en vernieuwd door nieuwe kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en intensief getest om er zeker van te zijn dat deze correct werkt.
Scroll naar boven