Elektrische fiets accu revisie Leunen. Wij reviseren uw elektrische fiets accu bekwaam en vlug in Leunen. Een nieuwe accu aanschaffen voor bv uw Stella elektrische fiets in Leunen? Voor bijna iedere E-bike hebben wij wel een revisie accu op voorraad.

Revisie van E-bike Accu’s Leunen: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De opkomst van e-bikes is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Maar wat als je accu uiteindelijk niet meer functioneert zoals vroeger? Doorgaans is het niet nodig om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de antwoord zijn!

Wat is accu revisie Leunen?

Accu revisie Leunen is het proces waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door nieuwe, waardoor de levensduur van de accu wordt verlengd. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen in plaats van dat je een nieuwe aanschaft, reduceer je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden vele accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen binnenin vervangen hoeven te worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een brand nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Het reviseren van je accu is vaak een stuk goedkoper dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit betekent dat je accu na revisie zelfs een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike liefhebbers hebben een affiniteit voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Leunen te werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de precieze staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt delicaat geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden verwijderd en vervangen door nieuwe hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig dichtgemaakt en intensief getest om er zeker van te zijn dat deze correct werkt.
Scroll naar boven