Elektrische fiets accu revisie Linter. Wij van Fiets-accu.nl reviseren uw E-bike accu deskundig en snel in Linter. Een gereviseerde accu aankopen voor bv uw Stella E-bike in Linter? Voor bijna elke elektrische fiets heeft Fiets-accu.nl wel een revisie accu op voorraad.

Elektrische Fiets Accu Revisie Linter: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De populariteit van elektrische fietsen is de recentelijk enorm toegenomen. Maar wat als je accu na enkele jaren niet meer functioneert zoals vroeger? Meestal is het niet vereist om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de antwoord zijn!

Wat is accu revisie Linter?

Accu revisie Linter is de techniek waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden vervangen door nieuwe, waardoor de levenduur van de accu wordt toegenomen. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van dat je een nieuwe aanschaft, verminder je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden vele accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Kostenbesparing: Een compleet nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Accu revisie is doorgaans een stuk voordeliger dan de aanschaf van een geheel nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit houdt in dat je accu na revisie zelfs een groter bereik kan hebben dan het origineel.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een neiging voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Linter ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu onderzocht om de exacte staat te bepalen. Zo kan worden vastgesteld of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt voorzichtig geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden verwijderd en vervangen door moderne hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer voorzichtig dichtgemaakt en uitgebreid getest om er te waarborgen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven