Elektrische fiets accu revisie Londerzeel. Wij van Fiets-accu.nl reviseren jouw elektrische fiets accu deskundig en vlot in Londerzeel. Ook voor uw Stella E-bike in Londerzeel reviseren wij iedere soort E-bike accu tegen nette tarieven..

Accu Revisie voor Elektrische Fietsen Londerzeel: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De groei van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu uiteindelijk niet meer presteert zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de antwoord zijn!

De definitie van accu revisie Londerzeel?

Accu revisie Londerzeel is het proces waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden hersteld door verse, waardoor de levenstijd van de accu wordt verlengd. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen rather than een nieuwe aanschaft, beperk je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden vele accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen binnenin vernieuwd kunnen worden.
  2. Besparen op kosten: Een brand nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Revisie is meestal een stuk goedkoper dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit houdt in dat je accu na revisie potentieel een groter bereik kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike eigenaren hebben een neiging voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Londerzeel ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de exacte staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt delicaat geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Celvernieuwing: De versleten cellen worden weggehaald en vervangen door moderne kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig gesloten en intensief gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze correct werkt.
Scroll naar boven