Elektrische fiets accu revisie Loppersum. Wij van Fiets-accu.nl reviseren jouw elektrische fiets accu deskundig en snel in Loppersum. Een nieuwe accu kopen voor bv uw Batavus E-bike in Loppersum? Voor bijna elke elektrische fiets hebben wij wel een revisie accu op voorraad.

Revisie van E-bike Accu’s Loppersum: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De groei van elektrische fietsen is de recentelijk enorm gegroeid. Maar wat als je accu na verloop van tijd niet meer presteert zoals vroeger? Vaak is het niet nodig om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de oplossing zijn!

De definitie van accu revisie Loppersum?

Accu revisie Loppersum is het proces waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door nieuwe, waardoor de levenduur van de accu wordt toegenomen. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook meewerkt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen in plaats van dat je een nieuwe aanschaft, reduceer je de volume afval. Elk jaar worden tal van accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een brand nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Accu revisie is doorgaans een stuk goedkoper dan de aanschaf van een geheel nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit betekent dat je accu na revisie zelfs een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een neiging voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Loppersum in zijn werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de specifieke staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt zorgvuldig geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden verwijderd en vernieuwd door verse kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en uitgebreid getest om er zeker van te zijn dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven