Elektrische fiets accu revisie Lubbeek. Wij van Fiets-accu.nl reviseren jouw elektrische fiets accu vakbekwaam en vlug in Lubbeek. Onze service is van toepassing in Nederland en Vlaanderen, uiteraard ook voor bijvoorbeeld uw Stella E-bike in Lubbeek..

Accu Revisie voor Elektrische Fietsen Lubbeek: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De opkomst van elektrische fietsen is de recentelijk enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu na enkele jaren niet meer functioneert zoals vroeger? Doorgaans is het niet nodig om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de oplossing zijn!

De definitie van accu revisie Lubbeek?

Accu revisie Lubbeek is de techniek waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden vervangen door verse, waardoor de levenduur van de accu wordt toegenomen. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook meewerkt aan het reduceren van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen in plaats van een nieuwe koopt, reduceer je de volume afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen binnenin vernieuwd kunnen worden.
  2. Besparen op kosten: Een brand nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Accu revisie is vaak een stuk voordeliger dan de aanschaf van een geheel nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit houdt in dat je accu na revisie zelfs een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een voorkeur voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Lubbeek ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de precieze staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt voorzichtig geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden weggehaald en vernieuwd door moderne kwalitatieve cellen.
  4. Montage en controle: Na de revisie wordt de accu weer voorzichtig gesloten en intensief gecontroleerd om er te garanderen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven