Elektrische fiets accu revisie Lunteren. Wij reviseren jouw E-bike accu deskundig en rap in Lunteren. Onze service is van toepassing in Nederland en Vlaanderen, uiteraard ook voor bijvoorbeeld uw Batavus elektrische fiets in Lunteren..

Elektrische Fiets Accu Revisie Lunteren: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De opkomst van elektrische fietsen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Maar wat als je accu uiteindelijk niet meer presteert zoals vroeger? Vaak is het niet vereist om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Lunteren?

Accu revisie Lunteren is het proces waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden vervangen door nieuwe, waardoor de levenduur van de accu wordt verlengd. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook bijdraagt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van dat je een nieuwe koopt, reduceer je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden tal van accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen van binnen vernieuwd kunnen worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een volledig nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Revisie is vaak een stuk voordeliger dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit houdt in dat je accu na revisie potentieel een groter bereik kan hebben dan het origineel.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een neiging voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Lunteren te werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu onderzocht om de exacte staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt delicaat geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Celvernieuwing: De oude cellen worden verwijderd en vernieuwd door moderne hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en intensief getest om er zeker van te zijn dat deze correct werkt.
Scroll naar boven