Elektrische fiets accu revisie Maasdam. Wij van Fiets-accu.nl reviseren jouw elektrische fiets accu deskundig en snel in Maasdam. Ook voor uw Batavus elektrische fiets in Maasdam reviseren wij iedere soort E-bike accu tegen scherpe prijzen..

Elektrische Fiets Accu Revisie Maasdam: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De populariteit van elektrische fietsen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Maar wat als je accu na enkele jaren niet meer presteert zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de uitkomst zijn!

Wat is accu revisie Maasdam?

Accu revisie Maasdam is het proces waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden vervangen door nieuwe, waardoor de levensduur van de accu wordt verlengd. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook meewerkt aan het reduceren van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen rather than een nieuwe aanschaft, reduceer je de volume afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen intern vernieuwd kunnen worden.
  2. Kostenbesparing: Een compleet nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Revisie is meestal een stuk voordeliger dan de aanschaf van een geheel nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit houdt in dat je accu na revisie zelfs een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een voorkeur voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Maasdam te werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu onderzocht om de exacte staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt zorgvuldig geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Celvernieuwing: De oude cellen worden weggehaald en vervangen door moderne hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en uitgebreid getest om er te waarborgen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven