Elektrische fiets accu revisie Makkum. Wij reviseren jouw E-bike accu deskundig en vlug in Makkum. Ook voor uw Batavus E-bike in Makkum reviseren wij iedere maat E-bike accu’s tegen scherpe tarieven..

Revisie van E-bike Accu’s Makkum: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De populariteit van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm gegroeid. Maar wat gebeurt er je accu na enkele jaren niet meer presteert zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de oplossing zijn!

De definitie van accu revisie Makkum?

Accu revisie Makkum is de techniek waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door moderne, waardoor de levenduur van de accu wordt verlengd. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook bijdraagt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van dat je een nieuwe koopt, beperk je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen intern vervangen hoeven te worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een volledig nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Het reviseren van je accu is vaak een stuk goedkoper dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit houdt in dat je accu na revisie potentieel een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een affiniteit voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Makkum ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu onderzocht om de exacte staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt zorgvuldig geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden verwijderd en vervangen door verse kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en intensief getest om er zeker van te zijn dat deze correct werkt.
Scroll naar boven