Elektrische fiets accu revisie Mariekerke. Wij reviseren uw elektrische fiets accu vakbekwaam en vlug in Mariekerke. Ook voor uw Stella elektrische fiets in Mariekerke reviseren wij iedere maat E-bike accu’s tegen scherpe prijzen..

Accu Revisie voor Elektrische Fietsen Mariekerke: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De opkomst van elektrische fietsen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu na verloop van tijd niet meer werkt zoals vroeger? Meestal is het niet nodig om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de uitkomst zijn!

Wat is accu revisie Mariekerke?

Accu revisie Mariekerke is de techniek waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden hersteld door verse, waardoor de levenstijd van de accu wordt verlengd. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook meewerkt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten herstellen in plaats van een nieuwe aanschaft, reduceer je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden tal van accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen intern vervangen hoeven te worden.
  2. Kostenbesparing: Een compleet nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Revisie is doorgaans een stuk voordeliger dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit impliceert dat je accu na revisie zelfs een groter bereik kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike liefhebbers hebben een voorkeur voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Mariekerke ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de exacte staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt zorgvuldig geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Celvernieuwing: De versleten cellen worden weggehaald en vernieuwd door verse kwalitatieve cellen.
  4. Montage en controle: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig gesloten en uitgebreid getest om er te garanderen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven