Elektrische fiets accu revisie Merksem. Wij reviseren de elektrische fiets accu competent en snel in Merksem. Een revisie accu aanschaffen voor bv uw Gazelle elektrische fiets in Merksem? Voor bijna elke elektrische fiets heeft Fiets-accu.nl wel een revisie accu op voorraad.

Revisie van E-bike Accu’s Merksem: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De populariteit van elektrische fietsen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu na verloop van tijd niet meer werkt zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Merksem?

Accu revisie Merksem is het proces waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden hersteld door moderne, waardoor de levenduur van de accu wordt toegenomen. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen in plaats van een nieuwe koopt, reduceer je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden vele accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen van binnen vernieuwd kunnen worden.
  2. Besparen op kosten: Een brand nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Het reviseren van je accu is meestal een stuk goedkoper dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit houdt in dat je accu na revisie zelfs een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike eigenaren hebben een affiniteit voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Merksem te werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu getest om de precieze staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt delicaat geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden verwijderd en vervangen door nieuwe hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer voorzichtig gesloten en uitgebreid getest om er te waarborgen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven