Elektrische fiets accu revisie Middelharnis. Wij reviseren uw E-bike accu vakbekwaam en vlot in Middelharnis. Onze service is van toepassing in heel het land, uiteraard ook voor bijvoorbeeld uw Gazelle E-bike in Middelharnis..

Elektrische Fiets Accu Revisie Middelharnis: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De groei van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm gegroeid. Maar wat gebeurt er je accu uiteindelijk niet meer werkt zoals vroeger? Vaak is het niet nodig om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de antwoord zijn!

Wat is accu revisie Middelharnis?

Accu revisie Middelharnis is het proces waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door verse, waardoor de levenstijd van de accu wordt verlengd. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe koopt, verminder je de volume afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een volledig nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Revisie is meestal een stuk voordeliger dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit impliceert dat je accu na revisie zelfs een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een affiniteit voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Middelharnis ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu onderzocht om de specifieke staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt voorzichtig geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden verwijderd en vervangen door nieuwe kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en uitgebreid gecontroleerd om er te waarborgen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven