Elektrische fiets accu revisie Middelstum. Wij reviseren jouw elektrische fiets accu competent en vlot in Middelstum. Ook voor uw Gazelle elektrische fiets in Middelstum reviseren wij iedere soort E-bike accu’s tegen scherpe prijzen..

Elektrische Fiets Accu Revisie Middelstum: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De groei van e-bikes is de recentelijk enorm toegenomen. Maar wat als je accu uiteindelijk niet meer presteert zoals vroeger? Doorgaans is het niet nodig om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de antwoord zijn!

Wat is accu revisie Middelstum?

Accu revisie Middelstum is de techniek waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door moderne, waardoor de levenstijd van de accu wordt verlengd. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van dat je een nieuwe aanschaft, reduceer je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen intern vernieuwd kunnen worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een brand nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Accu revisie is meestal een stuk voordeliger dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit betekent dat je accu na revisie mogelijk een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike liefhebbers hebben een affiniteit voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Middelstum te werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de specifieke staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt voorzichtig geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden verwijderd en vervangen door nieuwe hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en uitgebreid getest om er zeker van te zijn dat deze correct werkt.
Scroll naar boven