Elektrische fiets accu revisie Moelingen. Wij van Fiets-accu.nl reviseren uw E-bike accu bekwaam en vlug in Moelingen. Ook voor uw Batavus elektrische fiets in Moelingen reviseren wij elk model elektrische fiets accu’s tegen scherpe prijzen..

Revisie van E-bike Accu’s Moelingen: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De opkomst van elektrische fietsen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Maar wat als je accu na verloop van tijd niet meer presteert zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de antwoord zijn!

Wat is accu revisie Moelingen?

Accu revisie Moelingen is het proces waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden vervangen door nieuwe, waardoor de levenstijd van de accu wordt uitgebreid. Het voordeel hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van dat je een nieuwe koopt, verminder je de volume afval. Elk jaar worden tal van accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen van binnen vernieuwd kunnen worden.
  2. Kostenbesparing: Een brand nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Revisie is meestal een stuk goedkoper dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit betekent dat je accu na revisie zelfs een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een affiniteit voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Moelingen ?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu getest om de precieze staat te bepalen. Zo kan worden vastgesteld of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt zorgvuldig geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Celvernieuwing: De oude cellen worden weggehaald en vervangen door nieuwe kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig gesloten en intensief getest om er zeker van te zijn dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven