Elektrische fiets accu revisie Mortsel. Wij reviseren jouw E-bike accu vakbekwaam en vlug in Mortsel. Onze service is van toepassing in heel Nederland, natuurlijk ook voor bijvoorbeeld uw Gazelle E-bike in Mortsel..

Elektrische Fiets Accu Revisie Mortsel: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De groei van e-bikes is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Maar wat als je accu na verloop van tijd niet meer werkt zoals vroeger? Meestal is het niet vereist om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Mortsel?

Accu revisie Mortsel is een methode waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden vervangen door verse, waardoor de levenduur van de accu wordt verlengd. Het voordeel hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe aanschaft, beperk je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden tal van accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een brand nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Het reviseren van je accu is doorgaans een stuk voordeliger dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit betekent dat je accu na revisie mogelijk een groter bereik kan hebben dan het origineel.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike eigenaren hebben een voorkeur voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Mortsel in zijn werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de specifieke staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt delicaat geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden verwijderd en vernieuwd door nieuwe kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer voorzichtig gesloten en uitgebreid gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven