Elektrische fiets accu revisie Nederhorst. Wij reviseren uw elektrische fiets accu vakkundig en snel in Nederhorst. Onze service is van toepassing in Nederland en Vlaanderen, uiteraard ook voor bijvoorbeeld uw Gazelle elektrische fiets in Nederhorst..

Revisie van E-bike Accu’s Nederhorst: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De populariteit van e-bikes is de recentelijk enorm toegenomen. Maar wat als je accu uiteindelijk niet meer functioneert zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Nederhorst?

Accu revisie Nederhorst is de techniek waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden hersteld door moderne, waardoor de levenstijd van de accu wordt toegenomen. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten herstellen rather than een nieuwe aanschaft, verminder je de volume afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Kostenbesparing: Een brand nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Revisie is doorgaans een stuk voordeliger dan de aanschaf van een geheel nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit betekent dat je accu na revisie potentieel een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een neiging voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Nederhorst in zijn werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de precieze staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt voorzichtig geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Celvernieuwing: De versleten cellen worden verwijderd en vervangen door verse hoogwaardige cellen.
  4. Montage en controle: Na de revisie wordt de accu weer voorzichtig gesloten en intensief getest om er zeker van te zijn dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven