Elektrische fiets accu revisie Neer. Wij van Fiets-accu.nl reviseren de E-bike accu bekwaam en vlug in Neer. Onze service is van toepassing in heel het land, vanzelfsprekend ook voor bijvoorbeeld uw Batavus elektrische fiets in Neer..

Elektrische Fiets Accu Revisie Neer: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De opkomst van elektrische fietsen is de recentelijk enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu na verloop van tijd niet meer werkt zoals vroeger? Vaak is het niet nodig om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Neer?

Accu revisie Neer is de techniek waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door moderne, waardoor de levenstijd van de accu wordt toegenomen. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook bijdraagt aan het reduceren van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen rather than een nieuwe aanschaft, verminder je de volume afval. Elk jaar worden vele accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Besparen op kosten: Een brand nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Revisie is vaak een stuk goedkoper dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit houdt in dat je accu na revisie potentieel een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike eigenaren hebben een voorkeur voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Neer ?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu onderzocht om de specifieke staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt delicaat geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Celvernieuwing: De oude cellen worden verwijderd en vernieuwd door moderne hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en uitgebreid gecontroleerd om er te waarborgen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven