Elektrische fiets accu revisie Neeroeteren. Wij van Fiets-accu.nl reviseren uw E-bike accu bekwaam en snel in Neeroeteren. Onze service is van toepassing in Nederland en Vlaanderen, dus ook voor bijvoorbeeld uw Gazelle elektrische fiets in Neeroeteren..

Elektrische Fiets Accu Revisie Neeroeteren: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De populariteit van elektrische fietsen is de recentelijk enorm gegroeid. Maar wat als je accu uiteindelijk niet meer werkt zoals vroeger? Meestal is het niet nodig om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Neeroeteren?

Accu revisie Neeroeteren is de techniek waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden hersteld door nieuwe, waardoor de levensduur van de accu wordt toegenomen. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van dat je een nieuwe koopt, verminder je de volume afval. Elk jaar worden tal van accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Kostenbesparing: Een volledig nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Accu revisie is doorgaans een stuk goedkoper dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit houdt in dat je accu na revisie zelfs een groter bereik kan hebben dan voorheen.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike eigenaren hebben een neiging voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Neeroeteren te werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de exacte staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt delicaat geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden weggehaald en vernieuwd door moderne hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer voorzichtig gesloten en uitgebreid getest om er te waarborgen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven